>

Martisoare, martisoare! E atat de Frumoasa povestea martisoarelor si e atat de peline de Speranta obiceiul acesta romanesc! Dincolo de Aerul usor Comercial, inevitabil imprimat si acestei TRADITII, a oferi un Martisor cu un Simbol autentic e ceva MINUNAT. IMI amintesc de vremea copilariei Mele cand martisoarele erau buburuze, cosari, Frunze de TRIFOI. Nu orice MIC obiect Era Martisor. Si stiu ca de cateva ori am Prins in filo DIN parc martisoarele primite. Martisoarele DIN hartie sunt simplu de realizat si impresioneaza prin ingeniozitate. Afla cum Poti realiza si tu Impreuna cu Copilul Tau un Ghiocel de hartie. Modelul foarte simplu, Propus de o mămică educatoare, e uşor de pus laolaltă de copii, însă folosirea pistolului de Lipit Céré prezenţa obligatorie a unui adulte. Dacă sunteţi foarte îndemânatice, lăsaţi Copiii să va ajute la răsucit făşiile de hârtie, realizând Împreună inimioare că ALE Nicoletei. Nici nu ştiţi cum Trece timpul, iar prichidelul vostru vă va surprinde cu propriile creaţii în quilling. Eu le-AM Ambalat folosind țiple și hârtie de la bomboanele cu ciocolată. Mărțișoarele quilling reprezint o provocare pentru Copiii preșcolari… Este un Dragut Martisor ce poate fi oferit de 1 martie. Și mie ími plac ghivecele….

CEI mai mici au 4 Ani 🙂 O seară frumosă! Pasta de Ipsos a fost amestecată de către mamă şi turnate în wvncc reciclate de la calendarele de Advent de ciocolată. După ce acestea s-au uscat, copiii le-au pictat aşa cum a poftit imaginaţia Lor, le-au Lipit PE cartonaşe colorate, decupate cu foarfece décoratif, şi au ataşat şnurul Traditional. Au fost realizate de Mariana şi fetiţa sa de 3 Ani, iar aminitirea pe care au creat-o e povestită Atât de Frumos de Mariana! Cu un Sablon résur în prealabil, AC şi aţă colorată, o fată de peste 6 Ani s-ar descurca de Minune să coasă Figurina preferată. Fetiţa Care le-a confecţionat pe cele DIN Fotografie Era chiar mai Mică la vremea respectivă. 3. colturile se lipesc astfel incat sa Obtineti o usoara ridicatura (ca la petalele ghiocelului DIN imagine). Aşezată PE o Floare cu petale în franjuri stă o buburuză – origami. fetiţa Care l-a realizat avea, la vremea aceea, aproape Cinci Ani.

Nimic mai simplu, Dacă urmaţi acest Tutorial: “am folosit ajungeam de fetru, albinuţe şi passionpatchwork de lemn şi şnur. EA nu a făcut altceva decat numere floricelele, să potrivească tot atâtea insecte şi să ţină degeţelele ca eu să pot să fundiţele jambe. Fiindcă am folosit pistolet de Lipit, nu am lăsat-o să pună degetele unde s-ar fi putut FRIGE. Dar mi-am amintit de momentele Când Mama mĂ punea să ţin degeţelele că să poată Lega fundiţe şi nu mi-a venit să cred că sunt în Postura EI acum! Draga MEA Prinţesă, mulţumesc pentru că ími Dai ocazia să petrec clipe aşa Frumoase cu tine! Mami va păstra caldă Amintirea degeţelelor Tale scumpe şi a zâmbetului tău MINUNAT! Georgiana Radut, Profesor Primar invatamant-Scoala cu CLS.

About Epic Growth